Wunder Baum

Information

Extrapriser

Wunder Baum
Här finner du ett stort sortiment av doftgranen Wunder-Baum. Wunder-Baum är den världsberömda, klassiska, kultförklarade och alltid lika populära doftgran. Doftgranarna är originalet med långvarig doftverkan. Förutom den självklara platsen i bilen har WUNDER-BAUM en mängd olika ställen där den fräschar upp - sopskåp, badrum, husv...
Här finner du ett stort sortiment av doftgranen Wunder-Baum. Wunder-Baum är den världsberömda, klassiska, kultförklarade och alltid lika populära doftgran. Doftgranarna är originalet med långvarig doftverkan. Förutom den självklara platsen i bilen har WUNDER-BAUM en mängd olika ställen där den fräschar upp - sopskåp, badrum, husvagn, båt etc. Missa inte heller vårt övriga sortiment med bildoft som du finner i kategorin Doft >>
More

Wunder Baum There are 40 products.

Subcategories

 • WunderBaum Invisi
  WUNDER-BAUM har lanserat en ny innovativ och diskret ventilationsdoftare. Lätt att använda och har en dofteffekt på 60 dagar med den nya StediScent teknologin.
 • WunderBaum Clip
  WUNDER-BAUM´s senaste doftserie är CLIP. Den finnas i 3 härliga dofter - Vanilj, Tropical & Sport. Du känner lätt igen produkten med WUNDER-BAUM´s klassiska, välkända och populära varumärke. CLIP IT ANYWHERE!
 • WunderBaum Doftflaskor
  Wunder-Baum doftflaskor med unikt system, "snöre i korken" fungerar som veke för effektiv doftspridning. Smart, praktisk och snygg!
 • WunderBaum Big Trees
  Stora wunderbaum doftgranar för de kräsna. Passar i större utrymmen såsom garage och förråd etc. Finns i 10 st härliga dofter. Wunder-Baum är de klassiska och alltid lika populära doftgranarna. Doftgranarna är originalet med långvarig doftverkan.
 • WunderBaum Jet Fresh
  Ventilationsdoftare från tillverkaren av Wunder Baum. Placeras i luftintaget i bilen. Vätska i behållare som man kan dosera mängden doft med. Finns i flera friska dofter.
 • Import-Granar
  Importgranarna är lite annorlunda doftgranar som du normalt inte hittar i Sverige. Doftgranarna är original och av samma goda kvalitet som den klassiska Wunder Baumen.
 • T-shirt
  En otroligt skön och snygg t-shirt med ryggtryck
 • Kepsar
  Keps med Wunder Baum-granen som håller huvudet varmt, och coolt!
 • Övrigt
  Här finner du lite andra prylar med Wunder Baum-granen på.
per page
Showing 1 - 24 of 40 items
Showing 1 - 24 of 40 items