Doft

Information

Extrapriser

Doft
Här finner du det mesta för att få en frisk doft i bilen, lastbilen, husvagnen båten eller i hemmet. Flera olika modeller med doft-prylar. Underkategorier:

Doft There are 12 products.

Subcategories

 • WunderBaum Clip
  WUNDER-BAUM´s senaste doftserie är CLIP. Den finnas i 3 härliga dofter - Vanilj, Tropical & Sport. Du känner lätt igen produkten med WUNDER-BAUM´s klassiska, välkända och populära varumärke. CLIP IT ANYWHERE!
 • Ace of Spades
  Ace of Spades-serien med doft är trevlig bildoft som är tillverkad i samma material som de klassiska doftgranarna. Doften skiljer sig dock något. Perfekt för att hänga i bilen, båten, husvagnen eller på andra ställen.
 • WunderBaum Doftflaskor
  Wunder-Baum doftflaskor med unikt system, "snöre i korken" fungerar som veke för effektiv doftspridning. Smart, praktisk och snygg!
 • Scentway
  Scentway är en serie med fantastisk doft. Den är riktigt behaglig och har ingen tendens av att lukta kemikalier. Den luktar som en riktig god parfym. Faktum är att det används kvalitetsparfym för att ge Scentway den friska och rena doften. Och om du tidigare varit skeptisk till doftprodukter så finns det äntligen ett alternativ, du kommer tycka om den här. Dessutom har den en snygg och stilren design som gör sig hemma överallt!
 • Black & White
  Black & White-serien har en fräsch doft och ett snyggt motiv. De är tillverkad i samma material som klassiska doftgranar. Doften skiljer sig dock något. Perfekt för att hänga i bilen, båten, husvagnen eller på andra ställen.
 • Tjejer & Killar
  Här finner du dofter med motiv på lättklädda tjejer och killar.
 • Simpsons
  Dofter med motiv på Homer och Bart Simpson från TV-serien The Simpsons.
 • Fresh Smile
  Fresh Smile är dofterna med en god doft och ett kul motiv som passar alla. Dofterna är tillverkade i samma material som de klassiska doftgranarna. Snodd medföljer så den kan hängas i backspegeln eller på något annat ställe. Passar utmärkt i bilen, båten eller husvagnen.
 • Wunderbaum Doftgranar
  Här finner du ett riktigt stort sortiment av doftgranen Wunder-Baum. Wunder-Baum är den världsberömda, klassiska, kultförklarade och alltid lika populära doftgran som har funnits i decenier och blivit en omtyckt och älskad doft-produkt. Doftgranarna passar utmärkt i såväl bilar, lastbilar, husvagnar som i hemmet. Doftgran som fräschar upp sopskåp, badrum, husvagn, båt etc Doftgranarna är originalet med långvarig doftverkan.
 • WunderBaum Big Trees
  Stora wunderbaum doftgranar för de kräsna. Passar i större utrymmen såsom garage och förråd etc. Wunder-Baum är de klassiska och alltid lika populära doftgranarna som har funnits i decenier och blivit en omtyckt och älskad doft-produkt. Doftgranarna är originalet med långvarig doftverkan.
 • 3d Doft
  Här har vi samlat alla våra dofter som inte är tryckta på ett platt material. Här finner du mjukisdofter och dofter i olika former och modeller.
 • WunderBaum Jet Fresh
  Ventilationsdoftare från tillverkaren av Wunder Baum. Placeras i luftintaget i bilen. Vätska i behållare som man kan dosera mängden doft med. Finns i flera friska dofter. Doft-produkt som passar utmärkt i såväl bilar, lastbilar, husvagnar som i hemmet.
Showing 1 - 12 of 12 items
Showing 1 - 12 of 12 items